11 юни – 40 ДНИ НА МОЛИТВА

● Хвалете Бог за това, което Той е направил в живота ви през тези 40 дни на молитва. Бъдете конкретни.
● Хвалете Бог за това, което Той ще направи чрез новоизбраните и преизбрани лидери на световната църква, когато се изправят пред предстоящите години на лидерство и пред тежестта на своите отговорности.
● Хвалете Бог за това как Той работи и ще работи в живота на тези 7 души, за които сте се молили през 40-те дни на молитва.
● Славете Бог, че Той ще ви даде вярата, за да устоите през последните времена и че скоро Той ще дойде в облаците, за да ни отведе у дома.
● Славете Бог, че Той е подготвил още по-големи неща за вас и това е само началото на Неговото невероятно пътуване за вашия живот!
Ресурси за по-задълбочено изучаване
Посетете https://www.revivalandreformation.org за нови ресурси.
24/7 Обединени в молитва – Молитвите ще продължат на същото място:
Скъпи приятели,
40-те дни на молитва може да приключват днес, но вашето пътуване с Исус ще се подобрява само, докато продължавате да Го търсите. Тъй като сте били част от това 40-дневно молитвено пътуване, нашата молитва е, наистина да сте станали свидетели на Божията сила в живота си. Да сте преживели Святия Дух, който ви води към истинско съживление и продължаващо преживяване на реформа, каквото никога досега не сте изпитвали. И това не трябва да спира в края на 40-те дни на молитва, а трябва да продължи до идването на Исус.
Насърчаваме ви да продължите да се присъединявате към други вярващи от цял свят, които се молят заедно 24 часа в денонощието в Zoom: https://247unitedprayer.org. Часовете за молитва ще продължат за всички, които искат да участват. И не спирайте да се молите за тези 7 имена (и много други имена, които Бог може да донесе в сърцето ви), докато не видите отговорите.
Не забравяйте, че „Всички членове включени“ (TMI– Total members involvement) означава, че всеки трябва да направи нещо за Господ! Нека не забравяме темата на нашата сесия на Генералната конференция през 2022 г.: „Исус идва! Включете се!”
Ние сме развълнувани да чуем за вашите свидетелства за онова, което Бог е направил през тези 40 дни на молитва във вашия живот, семейство и църква!
Бог да те благослови!
Екипът на Пробуждане и Реформация