С Божията помощ, поредната благотворителна инициатива на ЦАСД- Варна, под мотото „Заедно за да служим“, беше доведена до успешен край. Този път събираните средства бяха в полза на Дружество на хора с увреждания „Бриз“-Варна, към Съюза на инвалидите в България. От проведените два благотворителни базара и музикална благотворителна инициатива, в периода на Великденските празници, беше събрана обща сума в размер на 2 121 лв.

Чрез предоставяне на различни вещи за продаване с благотворителна цел, както и с финансови средства, в инициативата се включиха членовете на църквата, а също така и много граждани и гости на Варна. Навременна помощ оказаха и организаторите на Фермерския базар, които се съгласиха първият ни благотворителен базар да бъде проведен на закрито заедно с техния в сградата на Фестивалният и конгресен център, наложено поради лошото време. С музикални изпълнения в инициативата се включиха и най-малките.

Съгласно предварително заявените нужди, със събраните средства бяха закупени и безвъзмездно дарени на Дружеството на хора с увреждания „Бриз“-Варна в периода юни-август следните неща: климатик, хладилник, маси, масажна кушетка, лаптоп и настолни игри.

Благодарим на всички хора с добри сърца, които се включиха в инициативата!