На 24 април в читалището на град Бяла се проведе здравно изложение. Мероприятието започна с лекция на тема „Депресия и емоционална интелигентност“, изнесена от Виолета Вълева.

hall

Доброволци от двете варненски църкви преведоха участниците през традиционните за всяко експо постове: измерване на ръст, тегло, мазнини, кръвна захар, кръвно налягане, пулс, дихателен обем и релаксиращи масажи.

blood sugar

Посетителите имаха възможност да се запознаят с основните принципи за добър живот, препоръчвани от специалистите, полагащи грижи за нашето здраве.

people

Беше обособен специален кът, на който поднесохме информация за нашата вяра.

trust

На гостите бе подарена книжка с рецепти за здравословни ястия и всеки от тях получи рекламни материали за организираните от нас безплатните дистанционни курсове.

Предоставена им бе възможността на място да се запишат за курс „Здраве“, като от предложението се възползваха около 30 души.

BCC

Възрастен господин въодушевено разпита кои сме, какви сме и къде може да ни похвали за добрата инициатива. Той желаеше повече хора да научат за нас и за социално значимите дейности, които развиваме.

Приятна дама сподели, че е много щастлива да бъде с нас. Тя планирала да остане в неделя у дома си, на дивана, пред телевизора. Сега много се радва, че не е осъществила намерението си!

Разделихме се заредени с положителни емоции и фиксирана уговорка за следващата ни среща. Тя ще се проведе на 8 май от 17 часа, отново в читалището, като този път лектор ще бъде д-р Лидия Маринова.