От 4 до 6 август 2017 г. от 19:00 в залата на Църква „Орбита“ в град Варна (бул. „Цар Освободител“ 88) ще се проведе семинар под наслов „Живей с емоционална интелигентност“ с гост-говорител психолог Боряна Младенова. Повече информация можете да намерите на Facebook страницата на събитието.

 

От 29 до 31 август 2017 г. от 19:00 в зала „Варна 1“ на хотел „Черно море“ ще се състои семинар на тема „Живей здравословно“. На него ще бъдат представени ключови фактори за преодоляване на често срещани здравословни проблеми. Повече информация можете да намерите на Facebook страницата на събитието.

На 9 септември от 19:00 до в град Варна ще се състои концерт под наслов „Живей с музика“ с участието на национален ансамбъл за християнска музика „Гласът на надеждата“. Повече информация за събитието можете да откриете на следната страница във Facebook.

От 15 до 30 септември 2017 г. в Двореца на културата и спорта /Спортна Зала/ – град Варна ще се проведе евангелизация под наслов „Живей с надежда“ с гост-говорител п-р Робърт Уегли.