Варненската адвентна църква, съвместно с литературни евангелизатори от цяла България, взеха участие в летен веге фестивал, провел се в продължение на една седмица.

Хранителна пирамида

Мястото на мероприятието бе стратегическо за варненци – ларгото до хотел „Черно море“. Шатрата ни бе в самото начало – първата. Така имаше лесна видимост от всички, които през това време бяха решили да ни посетят.

На щанда към нашата църква заинтересованите от здравословното хранене можеха да получат безплатна литература, предоставена от отдел „Кореспондентен библейски курс“. Раздаваха се и хранителни пирамиди, прототип на голямата, изложена специално за събитието. Всеки получи флаер – покана за предстоящите събития, включени в календара на варненската адвентна църква.

По думите на гостуващият пастор, отговорник за литературните евангелизатори – Ростислав Магеров, стотици варненци са се възползвали от възможността да закупят литература на издателство „Нов живот“.

Следващото по-мащабно мероприятие, което се организира е проект „Живей с емоционална интелигентност“. За повече информация относно самото събитие, можете да посетите връзката >>>ТУК<<<.