1. Тази събота, 16 април, всички сте поканени на вечерно богослужение в сградата на ДЪРЖАВНА ОПЕРА ВАРНА. Предстои концерт с Ансамбъл за християнска музика „Гласът на надеждата“, по известен сред нас като „националния хор“. 
  2. Здравното изложение в град Бяла ще се проведе на 24 април. Всички участници са поканени на общо събрание тази събота (16 април) от 15 часа.
  3. Продължава записването за уроци.
  4. На 17 април от 17 часа ще се проведе дискусионно-молитвен час със сестра Маринка Контарова.
  5. Прoдължаваме с молитвите за всички нуждаещи се от специална помощ и по-специално, за случаите, с които сме запознати: Ясен от Русе, Деско и майка му, Ева и Надя от Добрич, сестра Капка Мавродиева, брат Рачко Ябанджиев. Нека Господ ги благослови преизобилно с крепка вяра и мир в тези особено тежки за тях ситуации, а където е възможно – да извърши чудо, с което да прослави името Си.
  6. Нека включваме в молитвите си църквите, споменати в края на всеки седмичен урок. Тази седмица се молим за църквите в градовете Перник и Пещера.
  7. Срокът за подготовка на кашончета за сирачета и деца в затруднено положение се удължава. Теодора Кънева, Златка Петкова и Юлия Митева ще очакват всеки, който има желание да остави своя принос, да ги потърси. Можете да използвате и формата ни за обратна връзка, ако имате въпроси за инициативата.
  8. Редът на богослуженията се запазва до 26 март включително: петък от 19:00 ч. – молитвен час; в събота от 9:30 ч. – дискусия по групи на седмичния урок; от 11:00 ч. – проповед; от 19:00 ч. – младежко богослужение.