1. На 16 април всички сте поканени на вечерно богослужение в сградата на ДЪРЖАВНА ОПЕРА ВАРНА. Предстои концерт с Ансамбъл за християнска музика „Гласът на надеждата“, по известен сред нас като „националния хор“. Нека използваме времето до 16 април за молитви относно тази голяма мисионска инициатива. Предвижда се скромен тематичен подарък за всеки гост – концертът е по повод най-светлият за всички християни празници – Възкресение Христово.
  2. Прoдължаваме с молитвите за всички нуждаещи се от специална помощ и по-специално, за случаите, с които сме запознати: Ясен от Русе, Деско и майка му, Ева и Надя от Добрич, сестра Капка Мавродиева, брат Рачко Ябанджиев. Нека Господ ги благослови преизобилно с крепка вяра и мир в тези особено тежки за тях ситуации, а където е възможно – да извърши чудо, с което да прослави името Си.
  3. Нека включваме в молитвите си църквите, споменати в края на всеки седмичен урок. Тази седмица се молим за здравното изложение в град Бяла. То ще се проведе на 24 април.
  4. Редът на богослуженията се запазва до 26 март включително: петък от 18:00 ч. – молитвен час; в събота от 9:30 ч. – дискусия по групи на седмичния урок; от 11:00 ч. – проповед; от 18:00 ч. – младежко богослужение. От 2 април вечерните богослужения се провеждат от 19:00 ч.