Rojden_den_Orbita_1_tnКой е най – щастливият ви ден през годината? Онзи на който не сваляте усмивката от лицето си и вниманието на всички е насочено към вас, получавате безброй много поздрави и подаръци, осъзнавате колко много хора се радват на това, че ви има и разбира се партито по случая е подобаващо. Да , това е Рожденият ви ден!

Тази събота беше именно такъв ден – Рождения ден на църква „Орбита”- Варна. Отбелязахме нейната 10 годишнина, събота сутринта с официално тържествена част в която активно участие имаше пастор Иван Николов, който е положил основите на църква „Орбита”, участие в програма взе и настоящия пастор в църквата Слави Чирпанлиев. Както на всеки рожден ден поздравите изобилстваха. Орбита получи близки и далечни поздрави от свои членове в чужбина, които я пазеха в сърцето си и бяха щастливи заедно с нея в този ден.

Втората част на празненството, която се състоя в събота вечерта, беше по-разчупена. Думата се даде и на пасторите които са служили в църквата през годините. Музикалните изпълнения не липсваха и допринасяха за празничното настроение, програмата продължи с видео материали, връщайки лентата години назад и ни припомниха всички онези забравени моменти, които ни показаха, че въпреки трудностите и промените, църква „Орбита” е и ще продължава да върви напред и да се развива … защото „10 години НЕ стигат!”

Пожелаваме на църквата и нейните членове да продължават все така упорито да вървят напред и да отпразнуваме още много Рождени Дни.

Rojden_den_Orbita_2tnRojden_den_Orbita_3tn

Rojden_den_Orbita_4tnRojden_den_Orbita_5tnRojden_den_Orbita_6tn