Детско-младежка съботна програма беше изненадата за църква център Варна на 05.02.2011г.

От петък вечер започнаха темите, свързани с децата , младежите и християнското семейство. Тогава Мариела Петкова разговаря с две пасторски семейства- Чирпанлиеви и Митеви, които споделиха опит във възпитанието на децата си.

Събота сутринта имаше изненади от децата. Те пяха, свириха и заредиха присъстващите с много положителни емоции. Пастор Атанас Стоянов им разказа истории, с които насърчи всички родители в грижата за семействата им.

Следобеда беше организиран общ обяд за всички младежи и гости. След него изненадите продължиха с подготвеното от отдел „Служба на жените“ бебешко тържество, в центъра на което беше бъдещата майка- Лилия Чакърова. Жените размениха опит по отношение на отглеждането на едно бебе. Всички участваха във викторина по темата.

Събота вечерта продължи с програма за децата, но тогава всички малчугани бяха строени на столчета на амвона, като младежите бяха подготвили за тях поучителни истории и грабнаха вниманието им чрез интересни дискусии. С това завърши и съботата за църква Варна център.

Записи от всички теми може да намерите в архива.