Наближаването на един от най-светлите празници, Рождество Христово, мотивира повечето хора към благотворителност. Адвентна църква „Варна-център“ използва този момент, за да завърши инициативата по събирането на средства за подпомагането на социалната кухня към фондация „Вяра, надежда и любов“ и осигуряването на специализирана психологическа помощ за 80 деца с ментални увреждания. На 19.12.2010 г. в Гранд Мол Варна се състоя вторият благотворителен концерт с участието на формация „Глас на вяра“, младата лауреатка от много певчески конкурси – Велиана Иванова и Мариела Петкова, член на адвентата църква.

Blagotvoritelen-koncert-v-Grand-Mall-Varna-tnКонцертът бе открит от формация „Глас на вяра“ с техния химн: „Огнена вяра“, призоваващ хората към запалването на благотворителния пламък на надеждата. В програмата присъстваха съвременни популярни християнски песни и класически рождествени, които бяха аранжирани с модерен музикален съпровод.

Снимки от събитието са поместени в галерията.

Надяваме се да сме събудили у вас рождествения дух – все още не е късно да включим и вашия финансов принос към дарението за децата! В Мол Варна Тауърс е обособен специален кът с кутия, в която бихте могли да оставите лептата си до края на месец декември. Ако имате желание да помогнете по друг начин или в различно време, можете да ни пишете на е-mail: sdavarna@abv.bg.

Благодарим за съпричастието ви!