Формация „Глас на вяра“ стартира новата учебна година в променен състав. Момичетата отново са 8, като към групата се включи и Глория Митева. Ръководител вече е Иглика Славчева, за която бих казала, че е много повече от достоен мой заместник.

Glas_na_viara_tnПървото участие на новия състав беше в събота, 2 октомври по време на младежката конференция в град Габрово, провела се под надслов „Живей на фокус“. Там девойките изпяха общо 4 песни: „Само в Исус“, „Боже, моята душа“, „Огнена вяра“ и „Ти Си Свят Бог“.

А ето и какво мислят самите участници, според Камелия Евгениева:

„Мисля, че се справихме блестящо за времето и подготовката, които имахме. Не сме имали недоразумения и издънки пред публиката. За всичко това и за цялата конференция трябва да се благодари специално на организаторите, защото разполагаха със страхотна техника и много организиран екип.“

Глория Митева разказва, че на репетициите са се получавали разминавания и затова се е притеснявала как ще протече изпълнението им на концерта. За щастие хората са им казали, че звучат много добре. Всичко е минало прекрасно, когато на последните две песни дори и публиката е пяла заедно с тях.

Глория Гавраилова споделя:

„Участието ни беше високо оценено от хората, те смятат, че звучим новаторско и приятно и нямат търпение да ни чуят отново. Казаха ни, че изглеждаме свежо и че носим хубаво настроение. Положително!“

Вярвам, че Бог ще благослови труда на момичетата, които следват мотото: „Живей на фокус“ и им пожелавам Бог да умножи талантите им, за да Му служат в различни сфери на християнския им живот!

fokus_tnVenci_Panaiotov_TN