Krasi_svidetelstvo_tnТази година всички празнуваха Великден на 24 април, но за членовете на варненската адвентна църква бе велик денят и в събота на 23 април. Велик е всеки ден, в който човек се приближава към своя Творец с желанието да Го следва в своя житейски път. По време на обедното богослужение, ден преди

Възкресение Христово, Краси, която завърши кореспондентен библейски курс „Гласът на пророчеството“, получи своето удостоверение и тематична книга, разясняваща библейските пророчества. Краси желае да продължи изследването на Библията и да опълномощи Бог да ръководи нейния живот.

Вечерната програма бе насочена специално към Цвета и Андрей – бебета, които бяха посветени и поверени на Божията закрила и родителската отговорност за здравето, възпитанието и пълноценното им израстване. След приключването на ритуала, освен с благословенията, кърмачетата си тръгнаха и с първите си детски библии.

Когато целият свят се поздравява по случай възкресението на Исус, аз съм сигурна, че за Бог най-голяма радост и прослава е всяка човешка душа, която прави своите първи стъпки към приемането на святата Му жертва!